Vi lancerer 20. september YouSee Streamer og samler tv og streaming i én brugerflade


Danskernes adgang til kvalitetsunderholdning på tv og streaming har aldrig været større, men det omfattende udvalg skaber udfordringer med at bevare overblikket, når der på kryds og tværs skal navigeres rundt blandt tjenester og indhold. Derfor er der stor interesse for at kunne samle alle sine tv-kanaler og streamingtjenester ét sted. To ud af tre danskere synes det er attraktivt, hvis de kunne nøjes med én samlet indgang til tv og streaming. Det viser en Wilke-undersøgelse foretaget for YouSee*. I samme undersøgelse giver hver tredje dansker udtryk for, at de føler de bruger mere tid på at finde ud af, hvad de skal se, end på at se det indhold, de har fundet.

Smart intuitiv brugeroplevelse
YouSee Streamer er en smart, intelligent enhed til tv’et, som samler flow-tv, streamingtjenester og apps i én intuitiv brugeroplevelse. YouSee Streamer er baseret på Google TV-platformen, og nu bliver det for første gang muligt at have tv-kanaler som DR1 og TV 2 liggende side om side med streamingtjenester som f.eks. Netflix, TV 2 Play og Viaplay i én overskuelig brugeroplevelse.
Med alt samlet ét sted bliver det nemt, overskueligt og tidsbesparende for danskerne at vælge lige præcis den underholdning, de har lyst til at se – uden at skulle skifte input på tv’et eller navigere mellem separate enheder og apps.
YouSee Streamer samler alle kanaler og tjenester med bl.a. YouSee Play og Bland Selv i én brugerflade til tv’et. Den smarte enhed gør det nemt og enkelt at vælge mellem de store mængder af indhold uanset om det er flow-tv, streamingtjenester eller apps. Samtidig er den lille og diskret, så den nemt kan gemmes væk bag tv’et eller tages med i sommerhus og på ferie i Europa.

Helt ny måde at tilgå underholdning på
Med den nye brugerflade og med kategorier som ”Fortsæt med at se”, ”Forslag til dig” og ”Ankommet for nylig” har det aldrig været nemmere at fortsætte med at se en film, serie eller program og få inspiration til at træffe næste underholdningsvalg.
Den medfølgende fjernbetjening integrerer klassiske flow tv-funktioner som kanalvalg ved hjælp af knapperne 0-9, samt adgang til populære streamingtjenester med et enkelt tryk, så man let kan zappe mellem tv og streaming-indhold. Samtidig kan fjernbetjeningen erstatte den almindelige fjernbetjening med funktioner som tænd/sluk og justering af lydstyrke.
”Med YouSee Streamer bygger vi videre på vores YouSee Play-succes og tager endnu et stort skridt ind i fremtiden for danskernes underholdning. YouSee Streamer leverer en ny måde at se underholdning på, og imødekommer efterspørgslen på en integreret indgang til både tv og streaming. Nu er verdens bedste underholdning på tværs af tv og streamingtjenester blot ét klik væk i én samlet brugerflade, som vi løbende kommer til at videreudvikle og udbygge med nye funktioner. Jeg tror, at streameren vil styrke YouSee’s position som den foretrukne udbyder af underholdning blandt danskere, der både elsker tv og streaming,” siger Christian Morgan, CEO hos YouSee.

*Wilke analyse af danskernes tv- og streamingadfærd, udført for YouSee i juni 2023. 1.000 onlineinterview (CAWI) blandt danskere 18+ som streamer (enten streamingtjenester eller tv-abonnement), hvilket svarer til 95% af alle danskere +18.
 


Venlig hilsen
YouSee