Flere kanaler og mere indhold på vej til YouSee-kunder

Flere kanaler og mere indhold på vej til YouSee-kunder

YouSee og Warner Bros. Discovery udvider nu sit samarbejde med Warner Bros. Discovery til også at inkludere den spritnye streamingtjeneste Max samt Discoverys kanaler. Det betyder, at YouSee’s tv- og streamingkunder får glæde af endnu flere store oplevelser og mere fantastisk indhold.
Aftalen forener Warner Bros. Discovery og YouSee om fremtiden med en udvidelse af det eksisterende samarbejde omkring først HBO Nordic, siden HBO Max og nu yderligere kanaler og den nye udvidede streamingtjeneste Max, der samler alt det bedste indhold fra HBO Max, discovery+ og Eurosport.
Aftalen kommer på et tidspunkt, hvor tv og streaming flyder stadig mere sammen, og hvor seerne ønsker adgang til det bedste indhold på en fleksibel og brugervenlig måde med mulighed for at samle kanaler og tjenester ét sted. Ligesom lanceringen af YouSee Play og YouSee Streamer er led i den udvikling, så er samarbejdet mellem YouSee og Warner Bros. Discovery det også.
Med aftalen med Warner Bros. Discovery får YouSee-kunder adgang til otte ekstra kanaler samt det nye Max med nyt og udvidet udvalg af de bedste tv-serier fra HBO, film fra Warner Bros., true crime, dokumentarer og reality fra discovery+, samt live-sport fra Eurosport – bl.a. alt fra OL i Paris 2024.

De otte nye kanaler er Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2 samt Discovery Channel og Investigation Discovery.

Fakta
Den nye streamingtjeneste Max er tilgængelig fra 21. maj, og i YouSee Play og Bland Selv, hvor man kan vælge mellem varianterne Max Standard og Max Standard + Sport inkl. Eurosport 1 og 2. YouSee Play og Bland Selv-kunder, som i dag har valgt HBO Max, får automatisk Max Standard med dobbelt så meget indhold fra 21. maj.
Fra 11. juni kan alle otte kanaler vælges i YouSee Play, som byder på fuld valgfrihed og masser af fleksibilitet. Alle med Grund-, Mellem og Fuldpakke får Kanal 4 og Kanal 5, og de resterende seks kanaler kan tilvælges af Bland Selv-kunder.
De nye Max varianter; Max Standard og Max Standard + Sport inkl. Eurosport 1 og 2 koster følgende point:
Med YouSee Play – Max Standard 10 point, Max Standard + Sport 14 point
Med Bland Selv – Max Standard 8 point, Max Standard + Sport 10 point
Eksisterende kunder med HBO Max vil blive migreret til Max Standard og fortsætter på 7 point
De otte nye kanaler bliver ikke tilgængelige med Minipakke eller som Ekstrakanaler
Mere info om de nye kanaler og muligheder på yousee.dk/nye-kanaler


Venlig hilsen
YouSee