Den vildeste sportssommer

Den vildeste sportssommer

Vil du se hvert et mål, hvert et hårnålesving og hver en matchbold kan du glæde dig til en fantastisk sommer med alle sportens store følelser samlet ét sted. Har du YouSee Play eller en Bland Selv-pakke kan du nemlig se ALT sommerens sport ét sted. Det eneste du skal gøre, er at vælge de kanaler, du skal bruge, for at se din yndlingssport.

Hvilke kanaler skal du bruge til din sportssommer?

Sæt kryds i (sports)kalenderen
Der er dansk revanche på menuen, når EM i Tyskland bliver sparket i gang den 14. juni. Kasper Hjulmands udvalgte skal rejse sig efter et sløjt VM i Qatar, og det kan de passende gøre med en stor præstation i puljespillet.

Den bedste danske fodboldrække flytter i løbet af sommeren ind hos TV 2, som skal dele de mange spændende opgør med TV3-kanalerne. Det betyder, at man kan se alle tv-kampene fra Superligaen med tv fra YouSee. Der er sæsonstart den 21. juli, og vi er med fra det første spark til sæsonens sidste fløjt.

Det bliver en helt vild sportssommer, og sportsåret fortsætter heldigvis også efter, at den olympiske flamme er gået ud. Se alt sommerens sport.

Se alt sommerens sport. Ét sted

 Venlig hilsen
YouSee