YouSee Tv-boksen giver adgang til HBO Max


Mit Internet er vores sikkerhedsløsning som nye bredbåndskunder automatisk har indbygget i deres router. Den nye sikkerhedsløsning beskytter automatisk alle enheder i hjemmet, når man er på internettet og eget wi-fi-netværk. Uanset om det er via pc, mobil eller fx en spilkonsol.

YouSee er de første på det danske marked til at tilbyde løsningen
Mit Internet giver beskyttelse fra dag 1 uden at man skal foretage sig noget. Der er ingen download eller installation af en sikkerhedsklient på din pc, mobil eller tablet.

Mit Internet giver:

  • Indbygget sikkerhed direkte i routeren
  • Beskyttelse af alle enheder i hjemmet
  • Indbygget wi-fi mesh. Hvilket betyder, at kunder, der ønsker bedre wi-fi-dækning i deres bolig, blot skal tilføje én ekstra Wi-fi Booster.
Mit Internet-app
Med sikkerhedsløsningen følger også en helt ny app - Mit Internet. Med Mit Internet-appen har man mulighed for at tage kontrol over sit internet i hjemmet. Udover at styre sikkerheden på netværket, kan man bl.a. bruge appen til at:
  • Få overblik over enheder, som er forbundet til wi-fi-netværket
  • Oprette profiler på familiemedlemmer og fx opsætte regler for skærmtid
  • Oprette et gæste-wi-fi-netværk, der kun giver adgang til anvendelse af internet og ikke adgang til ens øvrige enheder fx et overvågningskamera.
Mit Internet er automatisk med i routere hos nye bredbåndskunder på en coax-løsning (fra 23. januar 2023). Fra marts måned 2023 bliver Mit Internet udrullet hos eksisterende internetkunder. Det sker via en software opdatering hos kunder med routere; Sagemcom FAST380v2 og FAST380v3-router. 

Se Spørgsmål & Svar til Mit Internet

Venlig hilsen
YouSee